Romana  Magyar  English 


Termeni si Conditii

Livrare si Transport
Comenzile pentru produsele confirmate ca fiind in stoc sunt onorate imediat dupa primirea dovezii privind efectuarea platii.
Livrarea se efectueaza prin serviciile de curierat, la alegerea beneficiarului. Daca nu se specifica, serviciul de curierat implicit va fi Fan Courier.
YLI nu isi asuma in niciun fel intarzierile in livrare datorate firmei de curierat.

! Incepand cu data de 1 Iunie 2017 vom oferi transport gratuit pentru toate comenzile cu valori mai mari de 1000LEI (fara TVA), oferta valabila in reteaua FanCourier, pentru zonele fara taxe suplimentare (km suplimentari).
Protectia datelor
YLI respecta prevederile legii 506/2004 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si se obliga sa nu divulge sub nici o forma unor terte organizatii sau persoane datele cu caracter personal colectate de la clientii sai, incluzand istoric comenzi, adrese de email, etc. YLI isi rezerva dreptul de a utiliza adresele de email colectate de la clienti in vederea informarii periodice a clientilor cu privire la ofertele speciale, produsele noi, listele de preturi.
Retururi  & Service
YLI ofera 3 ani garantie pentru electromagnetii de forta, iar pentru restul produselor o garantie stipulata in certificatul de garantie.
Conditii retur: orice retur in perioada de garantie sau de post garantie trebuie insotit de un proces verbal de predare in service, aprobat in prealabil de catre departamentul nostru tehnic. Puteti completa formularul de service aici.  Produsele vor fi returnate in ambalajul original, awb-ul nu se va lipi pe ambalajul produsului, produsul va fi impachetat in aceleasi conditii in care a fost trimis de la catre YLI catre client. Produsele ce fac obiectul returului vor fi trimise prin Fan Courier in service.
IMPORTANT: Clientul se obliga sa plateasca contravaloarea transportului produselor trimise, in cazul in care in urma efectuarii service-ului, s-a constat ca produsele nu sunt defecte sau s-au defectat din cauza utilizarii necorespunzatoare.
Comenzi
Acceptam comenzi telefonic sau prin email, de Luni pana Vineri, intre orele 09:00 - 17:00. Comenzile primite pana cel tarziu la ora 15:30 vor fi onorate in aceeasi zi.
Plata & Preturi
Modalitatile de plata agreate sunt plata cu OP inainte de livrare, plata ramburs (Cont Colector daca se opteaza pentru serviciile Fan Courier), respectiv cu bilet la ordin daca se convine asupra acordarii unui termen de plata .